info@robvlemmixtrading.com

Geschiedenis

Rob Vlemmix || jarenlange ervaring in de textieldrukwereld

Het relatiegeschenk is in de jaren '60 reeds opgekomen in Amerika om in een grote markt met veel aanbieders herinnerd te worden. In de loop der jaren is dat idee natuurlijk ook naar Europa overgewaaid, en waar het eerst nationaal een rol speelde in Nederland is met een verenigd Europa de roep om onderscheid alleen maar groter geworden.

Natuurlijk was het leuk als je vroeger een pen kreeg van je leverancier: echter uzelf en uw klanten zijn na vele generaties inmiddels wel wat verwender geworden en dus moest het aanbod simpelweg groter. Daarna vond ook steeds meer de verbreding plaats van puur 'kantoor-gebruiks-artikel' naar meer vrije-tijds artikel, omdat vrije tijd al jaren het nieuwste welkvaartsproduct is en mensen zeker ook in vrije tijd in een onspannen sfeer dingen bespreken.

Maar of het nu om die pen gaat (nota bene ook nu nog het meest gebruikte weggeef artikel op de wereld) of om een excentrieker voorwerp dat u wilt gebruiken, de boodschap is en blijft dit: 'Wij stellen uw klandizie zeer op prijs en we geven dit graag aan u als geschenk'. Dat was, is en moet ook de boodschap zijn als u om uw relaties geeft. In welke branche en prijsklasse dan ook.

Daarom kunt u vandaag-de-dag dan ook kiezen uit ons assortiment van 10.000 artikelen en kunnen we ook nog eens uw eigen suggesties en idee├źn uitwerken.
Want relatiegeschenken horen bij relaties en relaties vormen immers onze toekomst!